Welkom bij Groensel!

Hier vind je een bonte verzameling milieu- en andere vriendelijke ideeën. Wilma en de vogels voeren nu en dan verse ‘seizoensgroensels’ aan. Verhalen uit de kleine dagen en ontdekkingen uit het grote web. Gezonde, lekkere, propere en mobiele collecties ‘fijn stof’.

 

Over badschuim, taart en pedalen

Bloemkool, soep en bokalen

Matrozen, koekendozen

Over kippen, koeien en cake

Over minder en over trager

Over de wind en de zon en de zee…

Wilma en de vogels

Wilma en de vogels

Ik ben een stadsboerin en een fiets-ster uit Gent, die houdt van koekenbakken als het regent, van patatten oogsten, van flashy fietshelmen, de zondagsmarkt en van veel koffie in goed gezelschap. ‘De nieuwe kleren van de keizer’ is mijn favoriete sprookje. Ik krijg de rietepetiet van plastic, helmhaar en richtingnietaanwijzers…

Met vallen en opstaan en vol verwondering, oefen ik een respectvol en (zacht- en eigen-)aardig leven. Met een kritische blik en een oog op de wereld, ga ik op onderzoek uit. Hier deel ik mijn vondsten en spinsels in de hoop ook jou te inspireren/amuseren.

Twee rare vogels vergezellen me onderweg. De ene maakt mooie foto’s en heeft een oog voor leuke fietsverhalen. De andere is veel kleiner en maakt me zo aan het lachen/huilen. Zodat ik niet vergeet dat dit belangrijk is…

Voor de bomen, de lucht en de stilte.

Voor de vogels.

 

Schrijf naar wilmaendevogels apenstaart groensel punt be!

Volg ons op Facebook!

Opmerkingen ook altijd heel welkom onderaan!

 

Vele groensels,

 

Wilma en de vogels

2 reacties

  1. Heel fijne website. Inspirerend, grappig soms, vertederend, inhoudelijk, deugddoend!
    Meer van dit moois zou goed zijn.
    Heb je ook een nieuwsbrief?
    Groensels uit Brugge – Marijke

    • Bedankt voor de mooie boodschap Marijke! Dat is ook deugddoend! Voorlopig is er nog geen nieuwsbrief, maar ik onderzoek het eens! Vele groensels, W&dv.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie