Whoop Whoop!

Wilma won! De actie ‘Géén plastic rietje voor Sofietje‘, gelanceerd tijdens Plastic Free July, gaat onverstoord door! Binnenkort lees je hier het reisverslag van Sofietje in de wereld zonder wegwerp-plastic! Ondertussen wil ik dit toch al even ‘prijs’ geven. Het is me werkelijk een grote eer om een fantastisch festival als Boomtown ervan overtuigd te hebben om volgend jaar geen plastic rietjes meer aan te bieden aan de bezoekers!

Merci voor de complimenten in frontview-magazine:

 

Het winnend idee voor een duurzaam Boomtown in 2018 is…

Boomtown neemt al veel duurzame initiatieven maar straffe ideeën zijn steeds welkom. Enkele weken voor het festival lanceerden we een oproep op zoek naar hét haalbare idee dat Boomtown in 2018 nog duurzamer kan maken. De winnaar luistert naar de mysterieuze naam ‘Wilma en de Vogels’. Zij overtuigde ons dat het afschaffen van plastic drinkrietjes, hoewel het een kleine ingreep lijkt, best een grote impact kan hebben als we het met veel doen. Ze zet daar ook zelf een actie rond op en heeft een website waarop ze toffe verhalen deelt. Dat zien we graag en daarom staat Wilma als eerste op de gastenlijst voor alle concerten in de Handelsbeurs op Boomtown 2018!

 

Natuurlijk ben ik ongelofelijk blij met een plaatsje op de gastenlijst volgend jaar, maar nog veel blijer ben ik met de impact van een rietjesloos festival en de grote duw in de rug om de actie gemotiveerd verder te zetten!

Dit jaar was het duurzame feest goed voor 40.000 bezoekers! Impact? Yes!

 

Stay tuned!

 

Vele (mysterieuze!) groensels,

 

hihi!

 

Wilma en de vogels

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie