When Harry met Larry…

(pink beauty via hier)

 

Bij het voorbijzoeven van menig gestroomlijnde, flitsende fietskoerier(ster)maakt mijn hart al eens een sprong. Niet alleen vanwege de strakke kuiten die door weer en wind soms belachelijk grote ladingen op milieuvriendelijke wijze vooruittrappen. Het zijn vooral hun flashy transporteurs waar ik het warm van krijg!

 

Larry vs. Harry

When Harry met Larry…the Bullitt happened!

Alhoewel ze erg van auto’s houden, gingen de twee eigenzinnige bouwers Lars Malmborg en Hans Bullitt Fogh de uitdaging aan om een sneller en milieuvriendelijker vervangmiddel te ontwerpen.

Op hun Bullitt doorkruis je Kopenhagen op een vlotte, ecologische, goedkope en stijlvolle manier. Met verschillende accessoires, naargelang je soort lading, transporteer je een vracht van maximaal 180 kg (jezelf inbegrepen), elegant doorheen de stad. Boodschappen, een paar kinderen of een hele keuken op verplaatsing. Met of zonder elektrische ondersteuning. Helemaal geen auto nodig!

Ondertussen sieren de oerdegelijke Deense cargofietsen ook meer en meer ons straatbeeld. Koerier of geen koerier, ze brengen me steeds weer in vervoering!

Verder dromen met de Bullitt Builder.

Thanks Larry! Thanks Harry!

 

(foto Larry vs. Harry)

 

Vele groensels,

 

Wilma en de vogels

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie