Plooifietsliefde

(Brompton)

 

Autoloos als we zijn, investeren we graag in (veel) toffe fietsen. Een van mijn favorieten blijft de Brompton. Zo’n degelijke, flashy, supersnelle, praktische, mooie, handgemaakte plooifiets wil je toch graag onder de poep? Zoeven, plooien en meepakken! In de trein, op de bus, onder je bureau, in je tiny house…. Sterk en gestroomlijnd zadelt ie je met een heerlijk gevoel van vrijheid op. Minder is absoluut meer met dit robuust en compact vouw-wonder!

Even sparen wel, maar autoloosheid vermag dure fiets-smaak. Er staan er hier twee te blinken. Liefkozend noemen we ze ‘de brompies’. Toch kan ik niet weerstaan om af en toe eens likkebaardend een nieuw ontwerp samen te stellen met de ‘Brompton builder’. Welke kleur kies jij?

 

brompton

(Brompton)

 

Onze kleine passagier gaat de volgende keer ook gezellig mee met fiets en trein naar Parijs met het kinderzitje dat op de Brompton past.

 

(Bikebrompton)

 

Of pak er een uit de kast! Voor £ 2,5 per dag rijd je heel London rond. Love it.

 

bike

 

Ondertussen kleuren ze al volop het straatbeeld. En wat ik eigenlijk wil zeggen is: Thank You Andrew Ritchie! Voor je mooie uitvinding en om al die jaren niet te hebben opgegeven om het ontwerp van de Brompton te verfijnen tot het prachtige design dat het nu is geworden.

Je brengt ons in vervoering!

 

 

 

Vele groensels,

 

Wilma en de vogels

(deze post is niet gesponsord, ik ben gewoon fan!)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie