Licht opsteken

Katoenen sokjes via hier.

Deze kon ik echt niet laten liggen. Al was het maar omdat de kleur volledig binnen onze huisstijl past. En een paar cars minder zou niet mis zijn, toch? 30 dagen zonder auto? Wie?

 

Nu de donkere weken voorbij zijn, kijken we weer reikhalzend uit naar een beetje meer (zon-)licht! Wij trekken dit weekend onze warmste sokken aan (niet van geitenwol), zetten onze vrolijkste helmen op en fietsen een verse dosis vitamine-D bijeen.

 

Meer licht op de agenda:

Wil je alles te weten komen over zonnepanelen als rendabele investering? Woon een huiskamer-info-avond bij, georganiseerd door de Gentse burgercoöperatie Energent. Of organiseer zelf een ‘Solarware’!

Begin alvast je fiets te pimpen, je meest verlichte outfit te ontwerpen en je kettingen te smeren voor het Fietslichtfestival op vrijdag 26 januari in Gent. Het belooft een sfeervolle wintereditie van Critical Mass Gent te worden!

Of droom je al van de eerste dag van de lente, die dit jaar samenvalt met de Nationale Applausdag voor Fietsers. Laat jezelf eens goed toejuichen of organiseer zelf een applaus-actie op 21 maart! Bravo!

 

 

Bon week-end!

 

Vele groensels,

 

Wilma en de vogels

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie