Vegaduuze

(Vegantoise)

 

Spaghetti met avocado-citroensaus, geroosterde pompoen met paprikasaus, kokos-paddenstoelencurry met rijst en gekarameliseerde aubergine. Met deze heerlijkheden verwende ik mijn tafelgenoten dankzij de ontdekking van Vegantoise.

 

(Vegantoise)

 

Ik had geen zin om boodschappen te doen, het ontbrak me totaal aan inspiratie. Je kent het wel. Gelukkig zijn de smaakvolle Gentse zussen Roselien en Goedele gespecialiseerd in lekkere, gemakkelijke, snelle en plantaardige recepten. Elke week stellen ze een Vegaduuze samen met zorgvuldig afgewogen, verse, gezonde en lokale ingrediënten voor drie delicieuze, veganistische maaltijden, voor het aantal personen naar keuze. Je kan iedere week tot woensdag bestellen om je (verpakkings-arm) pakket de volgende maandag op te pikken op één van de afhaalpunten. Koken en opeten mag je zelf doen.

Ik bestelde 3 x 3 avondmalen voor 79 euro. De bijhorende recepten zaten keurig op tijd in mijn mailbox. De gerechten waren in een handomdraai in elkaar geflanst (ik ben een flanser). Het menu was voor drie dagen ingevuld. En het allerbelangrijkste: iedereen (inclusief de carnivoren) vond het heerlijk!

 

(Vegaduuze)

 

De Vegaduuze is origineel, eenvoudig, handig, gezond, dier- en milieuvriendelijk, makkelijk, inspirerend, smakelijk, goed geregeld en voor herhaling vatbaar! Hopelijk binnenkort ook een paar afhaalpunten dichterbij?

 

Vele seizoens-groensels,

 

Wilma en de vogels

(PS: karameliseren kan je leren)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie