Robinetto

 

Kraanwater is een topproduct. Het is lekker, gezond, goedkoop en komt zomaar onverpakt ter plaatse uit de kraan.

Robinetto nam ‘de leiding‘ en geeft kraanwater de plaats dat het verdient, namelijk in de mooie karaf op tafel, thuis of in de vergaderzaal, in je herbuikbare festivalbeker, hervulbare fles, aan de toog of op restaurant.

Robinetto is de drijvende kracht achter ‘Project Water’ waarmee steeds meer festivals investeren in de aankoop van kraanwatertaps. Met de heerlijke siropen en recepten kunnen limonades ter plaatse gemaakt worden. Veel plaats in de koeling, wegwerpflesjes, transportkilometers en energie werden op deze manier al uitgespaard. Bravo!

Kijk en luister naar het interessante interview van de optimistische verhalenverspreiders van Zwijgen is geen optie met één van de mensen achter Robinetto, (voormalig Coca-Cola-man!) Patrick Doyen.

Robinetto schopte het tot finalist van Chivas Venture. Deze wereldwijde wedstrijd voor ‘social entrepreneurs’ heeft als doel maatschappelijke vernieuwers te steunen en hun projecten in een stroomversnelling te brengen. 

Graag uw applaus voor duurzame drankenvoorziener Jeroen Vereecke (medeoprichter van Robinetto en bezieler van o.a. Boomtown, het vijfdaags festival op de Gentse Feesten) en uw STEM voor dit prachtige project!

Veel beekjes maken een groot water.

En vele groensels een vegetarische dagschotel,

Wilma en de vogels

(alle afbeeldingen: Robinetto)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie