O-lie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(foto: de vogels)

 

Groensel van de dag: lekkere biologische olijfolie getapt van het vat, in hervulbare fles bij Beo-markt in Gent. Korter kan de keten niet zijn en afvalarmer kan je geen olie op je brood sprenkelen. De supervriendelijke meneer aan de kassa vroeg of het een ‘verse fles’ was of een meegebrachte… Vanaf nu blijft ie dus bij mij, de fles.

 

bord-beo-tweefles-beo-driebeovier

(foto’s: de vogels)

 

BEO staat voor ‘Be Organic’ en dat ben je als je hier je boodschappen komt doen. Niet alleen de fles was ‘vers’. In deze overdekte biomarkt vind je groenten, fruit, kruiden, zuivel, vlees, wijn, koffie(bonen), granen, noten, gedroogd fruit, rijst, pasta, peulvruchten, zaden, biologisch katoen, brood, fruitsap, chocolade…en olijfolie.

Biologisch, recht van de producent en heel betaalbaar.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(foto: de vogels)

 

Een bezoek aan deze oase midden in de stad maakt instant gelukkig! Er heerst een aangename, vrolijke sfeer en aan alles voel je een doorgedreven visie en passie. De mooie, grote ruimte wordt gevuld met rust, kwaliteit en gezondheid.

En de olie smaakte naar meer. Ik ontdekte de markt vorig jaar bij het openen van de deuren, maar vanaf nu maakt ze echt deel uit van de wekelijkse boodschappenroute.

Volgende keer ga ik er op afvalloze kooptocht en probeer ik een sapje en een hapje in de Beo versbar.

 

Vele groensels,

 

Wilma en de vogels

(Deze post is niet gesponsord, maar wil alleen inspireren tot een groener leven in stijl)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie