Lenteschoonmaak

(Mic Mac Minuscule)

 

Met de zomer in het vizier was het nu toch ECHT tijd voor die lenteschoonmaak. De veel te lang uitgestelde Grote Opruim Actie is uiteindelijk een succes geworden dankzij Mic Mac Minuscule. Wat een fantastische, verlossende ontdekking!

Met Mic Mac Minuscule kan je een online geboortelijst opstellen van mooie, gerecycleerde en gepimpte babyspullen in één handig pakket. Op deze manier krijgen stijl- & milieubewuste (groot)ouders die fan zijn van tweedehands & eco, maar geen zin of tijd hebben om zelf alles bij elkaar te snuisteren, een hippe, herbruikbare baby-uitzet cadeau, tegen de helft van de prijs in de winkel. Proper, gecheckt volgens de huidige wetgeving én voor 10 % voor het goede doel! Wat een prachtig idee!

En diegenen die -eindelijk eens- de hele mikmak willen opruimen en verkopen, maar te lui zijn voor een rommelmarkt, kunnen met Mic Mac Minuscule hun spullen een vrolijk tweede leven geven. Handig toch?

Mooi, milieuvriendelijk, goed, goedkoop en heel makkelijk! Voor ouders (in spé) over heel Vlaanderen.

Danku Jona Mukabalisa van Mic Mac Minuscule voor de vlotte communicatie en verkoop! We kunnen nu (weliswaar een tikkeltje melancholisch nu we samen met de oude spullen ook afscheid namen van een mooi en uniek tijdperk) met een gerust hart, een opgeruimd hoofd en warme herinneringen, weer heerlijk minimalistisch doen in ons klein huis!

 

Vele Groensels,

 

Wilma en de vogels

(dit stukje is niet gesponsord en brengt alleen verslag van tof groensel)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Verstuur reactie